Update coronavirus en maatregelen AV Suomi

Hopelijk zijn jullie allemaal nog gezond en weten jullie de dagen goed door te komen, al dan niet met thuiswerken, thuis studeren, leren, lezen, gamen, oppassen, wandelen en mogelijk ook met het op peil houden van je conditie door nog wat te trainen. Nu de overheid per 6 april de maatregelen inzake het coronavirus voortzet, geven we onderstaand de consequenties aan voor atletiekvereniging Suomi.

Lees meer

Wat gebeurt er met de competitie?

De atletiekunie is zich nog aan het beraden over het doorgaan van de competities welke gepland zijn vanaf 18 april. De competitieleiding en coördinatoren werken op dit moment diverse scenario's uit waarbij ook rekening gehouden wordt met eventuele afgelastingen of aanpassingen van de competitie. 

Oud papier inzameling

Na een 'papierloze' periode van 3 maanden kan de inzameling van oud papier weer van start gaan! Met de gemeente en HVC is er een oplossing gevonden voor de vergoeding. Zodra de corona-maatregelen het weer toelaten te gaan trainen, kunnen jullie weer oud papier meenemen! Het levert de vereniging elk jaar extra financiële middelen op. Alvast dank!

Agenda

Vrijdag 17 april

1e Pupillen Avondwedstrijd - geannuleerd ivm coronavirus

Zondag 19 april
10:30 – 13:00

80ste Krinkels Pim Mulierloop - uitgesteld ivm coronavirus

Zondag 21 juni

Atletiek Master Competitie - geannuleerd ivm coronavirus

Vrijdag 26 juni
09:00 – 13:00

Olympic Velsen

Toon volledige agenda