Word jij clubkampioen 2019?

Op zondag 6 oktober is het weer zover. Het baanseizoen sluiten we af met de Clubkampioenschappen 2019. Het moment om je prestaties te meten met je clubgenoten en de clubkampioenen te huldigen! Word jij een van de clubkampioenen 2019? Doe mee of kom aanmoedigen en blijf gezellig bij de borrel en de BBQ! 

Lees meer

Sponsoren gezocht

Sponsoren zijn belangrijk voor atletiekvereniging Suomi. Ze helpen ons financieel, materieel of met hun netwerk verder. Je zult begrijpen dat we daarom meer sponsoren willen hebben. Ben jij die sponsor of ken jij die sponsor? Weet jij waar of hoe ze te vinden? Deel het met ons! Stuur een mail naar sponsoren@avsuomi.nl. Ook als je wilt weten wat AV Suomi een sponsor te bieden heeft. Dank! Je helpt jouw vereniging er enorm mee. 

Meld je aan voor een bardienst.

Meld je aan voor vrijwilligerswerk

Aankomend kwartaal hebben we weer drie geweldige evenementen op onze club:  21/9 (!) Athletics Champs, 6/10 Clubkampioenschappen en 1/12 de Sinterklaasloop. Voor deze evenementen hebben wij weer veel vrijwilligers nodig! Heb je dit seizoen nog geen vrijwilligerswerk gedaan? Meld je dan snel online aan voordat het seizoen voorbij is.  

Agenda

Zondag 6 oktober
Zondag 1 december
10:30 – 13:00

Sinterklaasloop 2019

Dinsdag 10 december
20:00 – 22:00

Algemene Ledenvergadering

Toon volledige agenda