Vrijwilligers AV Suomi Inschrijvingen Pim Mulierloop

Online inschrijven vrijwilligerswerk

Inschrijven voor vrijwilligerswerk is eenvoudig. Leden van AV Suomi en ouders van leden kunnen zich van 1 maart tot en met 15 maart  online inschrijven via hun persoonlijke account. Bijvoorbeeld als vrijwilliger bij de clubkampioenschappen, bij een wedstrijd bij ons op de baan of achter de bar. Als jij je voor 15 maart inschrijft kan je zelf bepalen wanneer, welk tijdstip en voor welke functie jij je wilt inschrijven. Vanaf 16 maart gaat de commissie vrijwilligerswerk de niet respondenten indelen bij openstaande diensten. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en verschijnt de datum van jouw dienst in je persoonlijke agenda als herinnering.

Lees meer
Jochem Dobber Brons NK indoor atletiek 2020

Jochem Dobber pakt brons op NK indoor

400 meter atleet Jochem Dobber heeft zondag 23 februari 2020 de bronzen medaille veroverd op het NK Atletiek Indoor in Apeldoorn. De Santpoorter leidde de race tot 50 meter voor de finish en eindigde met een dik PR van 46.85 seconden.

Lees meer
Survival Run AV Suomi

Trainen voor survivalrun

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond. Waar een paar jaar geleden nog niemand had gehoord van de survivalrun, kun je nu vrijwel ieder weekend ergens terecht voor een wedstrijd a la Mudmasters. Een hardloopparcours met stukken door de modder, klimmen en klauteren. Een fysieke uitdaging die training vergt. Dat trainen kan sinds kort in teamverband bij AV Suomi in Santpoort. 

Lees meer

Agenda

Zondag 19 april
10:30 – 13:00

80ste Krinkels Pim Mulierloop

Vrijdag 28 augustus
19:00 – 21:00

Velserbroekloop

Zondag 29 november
10:30 – 13:00

Sinterklaasloop 2020

Toon volledige agenda